Home » wedstrijdverslagen 2012 » Bridge to Bridge 2012

Bridge to Bridge 2012

 

Zondag 10 september 2012       
 
Bridge to Bridge in Arnhem
 
Het loopseizoen is weer aangebroken en “AV de Deurlopers” waren  er weer bij:  tenminste 3 van de 6.
 
Suzie en Daantje hadden zich tijdig afgemeld: Suzie kampt met een ernstige blessure,  Daantje had een clown op bezoek en was druk met de boot-naar-boot verhuizing. Jurgen meldde zich een uur voor de wedstrijd af en verkoos het water boven de run. Zonder blikken of blozen vroeg hij of wij het inschrijfgeld van hem even terug wilde vragen bij de organisatie.
 
 Hier nog vol goede moed
 
De temperatuur was inmiddels opgelopen tot 28 graden.  Ans, Daphne en Jacq kregen om 14.55 uur te horen dat de start met een half uur werd uitgesteld. De hitte zorgde ervoor dat de watervoorraad  aangevuld moest worden.  Een kwartier later werd er gestart met de warming up.  Veel animo voor de warming up was er niet; daar was het veel te warm voor. Eindelijk om 15.30 uur klonk het startschot. Onze slow starter...Ans ... ging er als een haas vandoor. Daphne en Jacq moesten moeite doen haar bij te houden. Eerst de stad door richting  de Nelson Mandelabrug en vervolgens de John Frostbrug. Voor Daphne was het net een brug te ver. Met een hartslag ver boven de 200 liep ze op karakter, als een echte "Deurloper" door.
 
Bij de finish werden wij opgewacht door Rob....onze fotograaf - chauffeur - Personal  Assistant.
Helaas liepen wij te hard voor een actiefoto. 
De tijden:
Jacq:       29.51
Ans:        30.27  
Daphne: 31.36

Nadat  het vocht weer aangevuld was, hebben we het inschrijfgeld van Jurgen meester gemaakt en in Westervoort een Chinees bezocht. Dank je....Jurgen!