Home » wedstrijdverslagen 2012 » Keppelrun 2012

Keppelrun 2012

 

Keppelrun zondag 10 juni 2012
 
De Keppelrun met start en finish op de prachtige, lommerrijke Monumentenweg in Hoog-Keppel, gaat over een mooi parcours over de schitterende wegen van het huis Ulenpas en langs landgoed Keppel. Deze zondag werd het eerste lustrum gevierd en wat denk je? De Deurlopers waren van de partij. Niet allemaal, want Daantje is druk op de camping en met de komst van de nieuwe boot. Suzie heeft deze zondag de belangrijke taak van P.E. op zich genomen. Ter vervanging zijn er wel twee junioren mee: Jim en Noa, die gaan starten op de 1.000 meter, de Aviko 1 km jeugdloop.
 
Onder ideale weersomstandigheden verschenen er ruim 800 deelnemers aan de start van de 10, 5 of 1 kilometer voor de jeugd. Zowel bij de langere afstanden, maar zeker ook bij de jeugd werd alles gegeven om maar zo snel mogelijk over de finish te komen. Het bereiken van deze prachtige prestaties zorgde bij sommige deelnemers voor tranen van geluk en pijn. Alle foto's vind je straks in het album onder het menu Keppelrun 2012.
 
Na een gezamenlijke warming-up voor de kids, zorgt Jim voor een super prestatie door in zijn eerste hardloop wedstrijd in de voorste gelederen te eindigen. Hij wordt vijfde in zijn klasse. Noa laat ons allemaal in spanning wachten en haalt met een verzwikte enkel en een beetje hulp van Jurgen toch nog de finish. Ook vijfde geworden !
 
Uitslagen 10 kilometer senioren:
 
Jurgen 46.46
Jacqueline 57.58
Ans 58.43
Daphne 58.57
 
 
 
 

 

Medaillewinnaars bij de Keppelrun

 
Klik op de kleine foto's hieronder voor een vergroting.
Door onder de foto's op de navigatie pagina's te klikken kun je door naar de volgende pagina.

Maak een Gratis Website met JouwWeb